Ny VD på ClimaCheck

Idag välkomnar vi det senaste tillskottet i ClimaChecks team! Lotta Ehrnborg, som från och med måndag den 24e maj tar över rollen som VD i ClimaCheck.

ClimaCheck befinner sig idag i en bransch som rör sig snabbt mot prediktivt underhåll. För kylmaskiner och värmepumpar är prestandaanalys en förutsättning för att kunna jobba effektivt med prediktivt underhåll. Lottas erfarenhet från att driva och utveckla innovativa bolag stärker ClimaChecks organisation och möjlighet att fortsätta driva marknaden framåt!

Två snabba med Lotta:
Vad har du gjort innan ”ClimaCheck”? Jag har jobbat i snabbväxande bolag inom företrädesvis Telekombranschen och IT i roller som VD, Operativ chef, försäljningschef och kundservicechef. Jag har mycket goda erfarenheter av att bygga upp goda samarbeten med partners och distributörsförsäljning, projekt och serviceorganisationer.

De senaste åren har jag jobbat med personal och personalstrategiska frågor inom HR inom både privat och offentlig sektor – nu senast inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Vad händer nu? Nu ska vi alla tillsammans jobba vidare med att utveckla vår affär, våra tjänster och våra Partners och Distributörer och ta bolaget till nästa nivå.

Lotta har tidigare arbetat bland annat på Karolinska Universitetssjukhuset, Arenakoncernen, Dialect och AllTele.

ClimaChecks tidigare VD, Klas Berglöf kommer fortsätta jobba i ClimaCheck med 100% fokus på forskning och utveckling.

– Vår bransch rör sig snabbt mot Industri 4.0, där prediktivt underhåll och ”IoT” är ”Buzz-words” idag. Dessa kommer att förändra många företags arbetssätt, om de vill hänga med i utvecklingen! Med Lotta som VD kan jag fokusera på fortsatt utvecklingen av vår teknik för att hjälpa fler företag att spara mer energi och minska antalet haverier och driftstopp. Klas Berglöf, chef för FoU

För mer information kontakta
Niklas.Berglof@ClimaCheck.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =