Frukostseminarium: Vi går på djupet i energioptimering och prediktivt underhåll av ​​kyl-, luftkonditionerings- och värmepumpsystem

Date/Time
Date(s) - 23/03/2022
8:00 - 9:30

Location
Atlas Copcos provgruva


Den 23e mars har du chansen att träffa våra experter i Atlas Copcos provgruva och lyssna på erfarenheter från 1000-tals ClimaCheck mätningar. Vi kommer gå igenom hur vi ser att fastigheter kan bli mer energieffektiva genom att arbeta strukturerat med prediktivt underhåll och energioptimering med kyl-, luftkonditionerings- och värmepumpsystem.

Atlas Copcos provgruva 

Vi möts i Atlas Copcos huvudentré (Sickla Industriväg 19, Nacka) klockan 08:00 för nedfärd i gruvan. Vi bjuder på frukost före seminariet. Vi räknar med att vara klara ca 09:30 vi kommer vara kvar efter för enskilda möten.

Vi kommer att gå igenom följande områden:

 • Hur fastighetsägare uppnår effektivare och driftsäkrare kyl- och värmepumpsanläggningar.
 • Säkerställ att mätning och uppföljning är en del av upphandlingar och serviceavtal
 • Prediktivt underhåll som en del av en hållbar verksamhet.
  – Hur energisignaturer används för att optimera system
  – Indirekt läcksökning som halverar antalet lagstadgade läcksökningar
  – Benchmarking – hur bra är dina anläggningar – förändras de över tid
 • Prestandakontroll och molnbaserad övervakning/analys
 • Varför molnbaserade lösningar? Var finns experterna?
 • Trender i branschen
 • IEA-HPT Annex 52 – New Guideline for Instrumentation and Data

Fyll i formuläret och säkra din platsDet är av säkerhetsskäl begränsat antal platser, så om du är intresserad anmäl dig nu. Principen först till kvar gäller.

Övrig information

Vill du träffa oss innan eller i samband med seminariet, så är du välkommen att boka ett separat möte med oss. Mejla Niklas Berglöf 

Atlas Copcos gruva finns på adressen Sickla Industriväg 19. Vi möter dig i Atlas Copcos entré klockan 08.00, för gemensam nedfärd i gruvan.

Kom i tid, inpassage måste ske med utbildad guide. Så se till att ha lite tid tillgodo så vi hinner ner i gruvan. Vi har inte möjlighet att vänta uppe i entrén när seminariet börjat. 

Åker du bil finns det parkeringsmöjligheter vid Marcusplatsen, Sickla köpkvarter. Om du åker buss är det stationerna Sickla bro eller Sickla Allé som är närmast med några minuters gångväg.

 

Comments are closed.