Climacheck Utbildning – Level 1

Date/Time
Date(s) - 21/05/2015
9:00 - 16:00

Location
Climacheck kontor


Climacheck Utbildning – Level 1

Målgrupp: Utbildningen vänder sig till den som har en förståelse/erfarenhet av kylprocesser i värmepumpar/ luftkonditionering/kylaggregat. Utbildningen innehåller såväl teoretiska som praktiska övningar. Tidigare erfarenheter av ClimaCheck är inte en förutsättning för deltagandeMålgrupp: Utbildningen vänder sig till den som har en förståelse/erfarenhet av kylprocesser i värmepumpar/ luftkonditionering/kylaggregat. Utbildningen innehåller såväl teoretiska som praktiska övningar. Tidigare erfarenheter av ClimaCheck är inte en förutsättning för deltagandeMålgrupp: Utbildningen vänder sig till den som har en förståelse/erfarenhet av kylprocesser i värmepumpar/ luftkonditionering/kylaggregat. Utbildningen innehåller såväl teoretiska som praktiska övningar. Tidigare erfarenheter av ClimaCheck är inte en förutsättning för deltagande.

Innehåll: Teorin för prestandamätning med interna metoden. Genomgång av ClimaCheck hård-, mjukvara och webbaserade on-line system. Mätteknik och analys av mätfel. Genomgång av anslutningspunkter för Climacheck på värmepump/kylaggregat, samt mätningar och analys av dessa.

Den som gått igenom Kurs 1 ska klara att självständigt koppla upp en ClimaCheck prestandamätning och analysera ett standardkylsystem

Kostnad: Endagsutbildning med lunch 2.100 SEK

Anmälan: Normalt senast 1 vecka före kurs

Kursen kommer att hållas under förutsättning att det finns ett tillräckligt antal deltagande.

 

Jakob Månberg

ClimaCheck Sweden AB, training@climacheck.com, +46 (0)8 50 255 250

Comments are closed.