ClimaChecks Internationella Träning 2020

Ta chansen att fördjupa dina kunskaper i prestandaanalys, felsökning och optimering med ClimaCheck. Den 7 till 8 maj anordnar vi vår årliga internationella träning i Stockholm, under två dagar samlar vi kylexperter från hela världen för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Som deltagare på utbildningen får du chans att lära dig hur man kan jobba effektivt med kylmaskiner, värmepumpar och luftkonditionering. 

  • Presentation av ClimaCheck onsite Version 5 och uppdateringar på ClimaCheck online – Effektivisera ditt arbete med vår nya mjukvara och utveckla din förmåga att jobba med ClimaCheck för att förbättra effektiviteten och tillförlitligheten i kyl och värmesystem.
  • Fördjupa din kunskap i hur Systemeffektivitetsindex (SEI) kompletterar COP och används för att identifiera och kommunicerar problem så att man kan vidta åtgärder innan haverier.
  • Lär dig hur du analyserar delverkningsgrad för kompressor, förångare, kondensor och köldmedieprocessen för att förstå och benchmarka prestanda i kylmaskiner och värmepumpar.
  • Använda energisignaturer och energistatistik för att förutsäga och validera besparingar.
  • Vi går också igenom felsökning och hur man utformar en rapport på anläggningens status.

Level 1 – för de som inte har tidigare erfarenhet av ClimaCheck analys

Level 2 – för de som har deltagit i Level 1 utbildning och har gjort några mätningar eller har motsvarande bakgrundskunskaper.

ClimaCheck dashboard

Datum: 7–8 maj

Pris: 5500 Sek (ex moms)

Start: 09:00 torsdag 7e maj

Avslut: 17:00 fredag 8e Maj

Hela utbildningen är på engelska.

Det är begränsat antal deltagare (max 20 deltagare per nivå), så vänta inte för länga med att boka.

Vi kommer vara på Elite Hotel Marina Tower i Nacka, det är enkelt att ta sig till det via buss från slussen eller båt från Nybroviken. Vill man stanna över natten skickar vi ut en länk för bokning av rum (begränsat antal) vid anmälan.

Vill du anmäla dig eller har frågor är det bara att mejla oss eller läsa mer här

Andra nyheter: 

ClimaCheck Online – Update

ClimaCheck onsite Software, version 5

System Efficiency Index – The Game Changer 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + fourteen =